ondernemenalscreatief1

365 dagen ondernemen als creatief

ondernemenalscreatief1

Vandaag, op 1 januari 2014, bestaat AngelCoaching negen jaar. Best een heuglijk feit vind ik zelf. Terugkijkend op de afgelopen jaren ben ik tevreden, trots en blij met wat ik allemaal bereikt heb. Maar ik zou ik niet zijn als ik nu op mijn lauweren ging rusten en geen nieuwe plannen had voor dit jaar….

Voor nu wil ik het graag toespitsen op twee dingen:

• het ‘365 dagen ondernemen als creatief’ project

• interviews met kunstenaars//creatieven over ondernemen

365 dagen ondernemen als creatief

Om maar met het eerste te beginnen….. Ik ben van plan om dit jaar elke dag (ja, ook in het weekend) een tip, vraag, overpeinzing etc. etc. te plaatsen die te maken heeft met ondernemen als creatief. Waarom? Omdat ik er nog steeds voor sta dat je als kunstenaar//creatief succesvol kunt zijn als ondernemer. Dat het misschien soms voelt als moeten, maar dat ondernemen ook leuk is. Bijvoorbeeld omdat het betekent dat je de vrijheid hebt om je werkend bestaan zelf vorm te geven. Maar daar heb je wel ondernemersvaardigheden voor nodig. Gelukkig kun je die ontwikkelen! En daar gaat dit project hopelijk een steentje aan bijdragen.

Praktisch

De tips komen uiteraard op mijn site te staan. En ik zal ze elke dag posten op de Facebook pagina van AngelCoaching en in de speciale Facebook Groep (waar jij ook lid van kunt worden natuurlijk!) Ook zijn ze te vinden op een speciaal Pinterest bord. Soms zal ik er een blog bij plaatsen, om iets verder uit te diepen, maar dat ga ik natuurlijk niet elke dag doen. Dat hoeft ook niet.

Nu kan ik zelf natuurlijk best 365 dagen vullen met allerlei nuttige info, maar ik zou het echt te gek vinden als het meer een gezamenlijk project zou worden. Dus heb jij tips voor je collega ondernemers? Schroom niet, mail ze en ik plaats ze (met jouw naam er onder natuurlijk!) Ook handig als je je aansluit bij de Facebook groep als je mee wilt praten.

Interviews met kunstenaars//creatieven

Ik interviewde de afgelopen jaren al regelmatig kunstenaars//creatieven over ondernemen. Hartstikke leuk om te doen en bovendien heel zinvol. Daarom wil ik dat dit jaar vaker gaan doen. Mijn streven is om elke maand twee keer met een interview te komen. Ik ga het wel iets anders aanpakken, zodat dat ook mogelijk is. Hoe? Dat vertel ik je als je je aanmeldt.

In principe mag iedereen meedoen, voorwaarde is wel dat je kunstenaar//creatief bent en dat je werkzaam bent als zelfstandig ondernemer, liefst fulltime. Wil je meedoen? Stuur me een mail en ik nodig je uit voor een (schriftelijk) interview.

Ik stel voor dat we er een mooi jaar van gaan maken. Met veel samenwerken, informatie uitwisselen en elkaar ondersteunen! Doe je mee?

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.