Mijn persoonlijke veerkracht

Ik ben al een tijdje bezig met een onderzoek naar veerkracht en wilde daar alvast het een en ander over delen. Niet met een theoretisch verhaal, maar juist vanuit mijn persoonlijke beleving van hoe veerkracht bij mij werkt en hoe ik mijn veerkracht ontwikkeld heb, als reactie op verschillende persoonlijke crises. Best spannend om dit filmpje te plaatsen, maar ik ga het toch doen. En ik ben heel benieuwd naar jullie reacties en feedback. Ik hoop dat je er ook voor jezelf iets mee kunt zodat je je eigen veerkracht verder kunt ontwikkelen.

Eerder schreef ik ook al een blog over veerkracht en er komt ongetwijfeld nog meer.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.