Voor jou gelezen

Deze week geen tijd gehad om alles bij te houden? Ik heb voor jou de leukste, informatiefste en zinnigste artikelen, die ik afgelopen week heb gelezen, op een rijtje gezet. Veelal over marketing en social media, deze week ook veel over bloggen. Enjoy!

Ik weet niet hoe dat voor jou is, maar ik heb een haat/liefde verhouding met nieuwsbrieven. Ik snap dat het belangrijk is en ik doe m’n best om zelf een goede nieuwsbrief te schrijven, met zinnige content, maar de meeste nieuwsbrieven vind ik helemaal niks en klik ik ongelezen weg. In het artikel ‘11 great ways to Get personal in your e-mail marketing‘ staan zinvolle tips om je nieuwsbrief beter aan te laten sluiten bij je lezer.

Content is king. En dus is Content Marketing ontzettend belangrijk. Maar hoe begin je daar nou mee? In het artikel ‘Content marketing beginners suggestions for business: where to start‘ staan zinvolle tips.

Ik merk dat ik zelf al weer een beetje klaar ben met Pinterest (het nieuwe is er af?), maar daar sta ik -gezien de hoeveelheid bezoekers- geloof ik redelijk alleen in. Als jij Pinterest in wilt zetten voor je bedrijf, wat zeker zinvol is voor creatieven, lees dan ‘The 10 Commandments of Using Pinterest for Business’

In ‘A Primer for Blogging’ 21 do’s en dont’s over het schrijven van een blog. En heb je tips nodig om je blog te promoten? Lees dan ‘Seven Marketing Techniques for BloggersOok Linkedin kan een rol spelen bij de groei van je blog:8 Killer Tactics to Grow Your Blog with LinkedIn

Eén van de meest gehoorde reacties als ik enthousiast vertel over social media en wat het je op kan leveren is ‘Daar heb ik allemaal geen tijd voor” De boodschap van ‘Top Social Media Task List = What You WON’T do!‘ is eigenlijk: dat klopt, wen er maar aan en ga er mee aan de slag als je wilt dat je bedrijf succesvol wordt. Wat misschien kan schelen in de hoeveelheid tijd die je ‘kwijt’ bent aan het beheren van alle platforms zijn ‘The Top 5 Social Media Managing Tools’ Zelf ben ik overigens meer een fan van Zite van van Flipboard, maar Glossi vind ik er wel erg mooi uitzien. Ik heb een uitnodiging aangevraagd, ben benieuwd.

Handig! ben jij ooit bang dat je alle data die je opbouwt met je social media gebruik verliest? ‘Backup Your Social Networks and Create a Digital Journal with SocialSafeMet Social Safe kun je een back up maken van je accounts, er is een gratis abonnement met beperkte mogelijkheden en voor een paar euro per jaar kun je al veel meer.

Voor alle WordPress gebruikers: afgelopen week heeft Facebook een nieuwe App gelanceerd waarmee je Facebook en je WordPress site beter kunt integreren. Ik heb zelf nog niet de tijd gehad om het uit te proberen, maar ik hoor enthousiaste verhalen. WP Candy legt uit wat de App allemaal kan en hoe het werkt.

En tot slot een leuk artikel ‘26 Social Media Marketing Hidden Treasures You Never Knew Existed‘ met allerlei handigheidjes die je niet zo 1, 2, 3 had gezien misschien.

Fijne zondag, lees ze en volgende week meer artikelen die ik voor jou heb gelezen!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *