Voor jou gelezen

Afgelopen week weer een paar interessante artikelen gelezen. Niet zo heel veel dit keer, de oogst viel wat tegen. Enjoy!

Leuke blog over Personal Branding als creatief van de Red Lemon Club (sowieso de moeite van het volgen waard): ‘21 ways to add magic to your brand and stand out as a creative‘ Beste tip? Maak gebruik van jouw typische eigenaardigheden en bouw daar een merk omheen.

Beeld wordt steeds belangrijker, en dat geldt zowel voor foto’s als voor het gebruik van video’s. In het artikel ‘13 Tips to Combine Photos and Social Media for Greater Exposure’ staan zinvolle tips over het gebruiken van foto’s.

En een artikel over  Tout. Ik kende het nog niet en ben enthousiast. Tout biedt je de mogelijkheid om (o.a. met een App op je telefoon) een 15 seconden filmpje op te nemen, op Tout te plaatsen en het gelijk ook te delen op Facebook, Twitter etc. Handig! ‘Tout: the 15-Second Personal Branding SensationMooi om zakelijk in te zetten voor Personal Branding, maar ook voor privé gebruik leuk natuurlijk! (dan misschien wel even twee accounts aanmaken?)

In ‘SEO Your YouTube Videos in 10 Steps‘ aandacht voor het SEO proof maken van je video’s. Belangrijk, want door de enorme hoeveelheid video’s sneeuwt jouw video al snel onder. En dat is zonde van alle inspanning!

Dat was het voor deze week, lees ze!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *