(Online) Marketing

(Online) Marketing is essentieel voor je bedrijf, daar vertel ik je niks nieuws mee. Weet je niet goed hoe je jouw bedrijf in de markt moet zetten of hoe je je marketing het beste aan kunt pakken? Ik kan jou op verschillende manieren ondersteunen op marketing gebied

Marketingplan

Een goed en duidelijk marketingplan hoort bij de basis van je bedrijf. Heldere keuzes maken, bijvoorbeeld voor een product en/of dienst of voor een doelgroep zijn van levensbelang voor je bedrijf.  Maar ook de benadering van je doelgroep of prijsvoering zijn aspecten die in het marketingplan aan bod komen. Samen kijken we naar je huidige positie, we bespreken waar je naar toe wilt met je bedrijf, zodat ik een op maat gemaakt marketingplan voor je kan schrijven. Of ik adviseer je, zodat je zelf een marketingplan kunt schrijven.

Ken je ideale klant

Het is van groot belang om je klant door en door te kennen. Het maakt het makkelijker voor je communicatie om helder en gefocused te zijn. Daarbij kun je ook je product of dienst optimaal afstemmen op je klant.

In een sessie van twee à drie uur bouwen we samen aan een compleet beeld van jouw ideale klant. Ik maak hierbij, onder meer, gebruik van de ‘Empathy Map’

Bouw een sterk merk // Personal Branding

Sterke merken (brands) hebben de toekomst: als merk moet je opvallen, klanten aan je binden, authentiek zijn.

Samen analyseren we je huidige positie en uitgangspunten. Om vervolgens alle aspecten in te vullen die je nodig hebt voor een sterk merk. Of je nou een éénmanszaak hebt of een bedrijf met meerdere mensen in dienst.

Positionerings- en strategieplan

Een duidelijke focus is belangrijk voor het slagen van je bedrijf. Heldere keuzes horen daar bij, maar zijn niet altijd even makkelijk te maken. Kom je er niet uit? Laat mij een positionerings- en strategieplan voor je schrijven.

Online Marketing Strategie

Het inzetten van online marketing is natuurlijk niet meer weg te denken. Maar hoe richt je je site zo in dat je er ook echt profijt van hebt? Ga je een nieuwsbrief uitbrengen? Ga je bloggen? en zo ja, waarover? Hoe werkt SEO? of ga je voor content management? Allemaal vraagstukken waar ik bij je kan helpen.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een (gratis!) oriënterend gesprek of geef je op voor een online training.

button

Empathy Map