Online Classes

Ik denk dat het belangrijk is om deze tijd, waarin we min of meer gedwongen tot stilstand komen door Corona, te benutten om onszelf en onze bedrijven te ontwikkelen en te versterken. Zodat we na de crisis meer tools hebben om met onze bedrijven aan de slag te gaan.

Eind april start ik met het aanbieden van online classes//trainingen waarin ik in korte tijd één onderwerp belicht dat te maken heeft met ondernemen als creatief. Denk aan onderwerpen als het Business Model Canvas, prijzen bepalen, branding, social media, je website, aan klanten komen etc.

Ik ga dit op verschillende manieren doen.

Online class, om na afloop te delen op social media

  • Er kan telkens één iemand deelnemen aan deze online class. Dat is gratis. We gaan in de training samen aan de slag, waarbij ik theorie deel maar waarbij ook ruimte is voor jouw vragen of zaken waar je tegenaan loopt mbt het onderwerp van deze online class.
  • Je kunt het min of meer zien als een 1-op-1 coaching//training
  • Deze online classes duren tussen een half uur en een uur
  • Ik maak hier een filmpje van, dat ik vervolgens deel op social media.
  • Het 1e filmpje in deze categorie online classes is een training over het Business Model Canvas met actrice Margien van Doesen.


Online class zonder deelnemers

 • Naast de meetings met 1 deelnemer, zal ik ook af en toe een online class geven waarbij geen deelnemers aanwezig zijn maar waar ik kennis deel over een onderwerp dat relevant is voor ondernemers in de creatieve sector.
 • Ook deze online classes deel ik daarna op social media.
 • Heb je een onderwerp dat je graag behandeld wilt zien? Stuur me een mailtje en wie weet ga ik met jouw onderwerp aan de slag.

Een voorbeeld van zo’n online class in het volgende filmpje, waarin ik het heb over het belang van het delen van persoonlijke verhalen op social media


Interviews

Daarnaast ga ik regelmatig een ondernemer in de creatieve sector interviewen over ondernemen in tijden van Corona. Ook deze interviews worden gedeeld op social media.

Het 1e interview was met Marieke van Dam en kun je hier bekijken


© Marca van den Broek