Social Media

Je kunt mij op verschillende manieren inzetten voor jouw social media:

Social Media Strategie ontwikkelen

Wil jij social media inzetten voor jezelf of voor je bedrijf maar weet je nog niet goed hoe? Allereerst kijken we naar wat je wilt bereiken, daarna ontwikkelen we samen een strategie die daar het beste bij aansluit. Het ontwikkelen van een strategie is altijd maatwerk!

Of misschien ben je al bezig met social media maar niet tevreden met het resultaat? Na een grondige analyse van je huidige social media inspanningen, in combinatie met het doel dat je wilt bereiken, geef ik je een pasklaar en praktisch advies waarmee je direct aan de slag kunt. Je kunt ook een online training volgen over social media.

Social Media uitvoeren

Je kunt me ook inzetten bij het uitvoeren van je social media uitingen, bijvoorbeeld omdat je er zelf geen tijd voor hebt of omdat je er anders iemand voor aan moet nemen. Ik kan op jouw verzoek bloggen, twitteren, je zakelijke facebook pagina bijhouden, je community beheren etc. Ik sluit hierbij uiteraard nauw aan bij jouw strategie en wensen.

Crowdfundingproject

Om succesvol een crowdfundingproject op te zetten zijn marketing, social media en het bouwen van een community onmisbare tools. Ik kan je hierin adviseren en/of begeleiden. Van het maken van een helder projectplan, het opstellen van een sluitende begroting tot een marketing en/of social media strategie om je crowdfundingproject goed in de markt te zetten.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

button

social media