avatarZe weet waar ze over praat, ze heeft veel ervaring en vakkenis en ze kent de zakelijke kant van de creatieve wereld. Ze is proactief, een empathische coach, ze vertegenwoordigt de belangen van haar cliënten op voortvarende wijze en ze is daarnaast ook nog een heel aardig persoon. Wie als creatieveling hulp zoekt om de zakelijke kant van haar of zijn zaak op weg te helpen, heeft aan Marca een hele goeie.

Francois Hendrickx
Francois Hendrickx
avatarMarca kan erg goed luisteren, en is erg down-to-earth. Ze denkt actief met je mee en heeft goede ideeën, maar ze zal je nooit een bepaalde richting op pushen. Mede door haar manier van coaching heb ik weer inzicht in mezelf en m'n competenties gekregen.

Deniz Hammers
Footage Fountain
avatarMarca is a wonderful Career Coach. She has a great eye for the business and private side of a person and the opportunities that might match that personality. She's offers highly intelligent and intuitive advice. She is stimultating and a great support in following your path.

Donica Buisman
State of Flux
avatarMarca is a wonderfull teacher, she is able to share all her knowlegde and experience with the student. She helped me to overcome doubts and insecurities. And I got alot of advise, that will help me to get further.

Nilofar Afshar
avatarZe vindt creatieve oplossingen en draagt mogelijkheden aan waar je zelf niet aan gedacht hebt. Marca denkt out-of-the-box, houdt de lijn goed in de gaten, heeft een visie en beschikt over gedegen kennis. Met haar warme persoonlijkheid geeft ze uitstekend feedback, ze stimuleert, motiveert en zorgt voor de nodige informatie om je verder te helpen. Ik heb veel steun mogen ervaren bij het opzetten en uitbreiden van mijn yogapraktijk. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik kan Marca als coach van harte aanbevelen!

Josette van Leeuwen
Jyo
avatarZe heeft hart voor de zaak van haar cursisten en klanten! Marca wil haar kennis delen om anderen te ondersteunen (ook emotioneel) en ze kan goed luisteren en stimuleren: ik vind Marca een hele goeie coach en trainer!

Anita Neefjes
avatarSuper bedankt voor je advies, de schoppen onder mijn kont en het inzicht over mijn eigen werk!

Niek Heemskerk
Nika Fotografie
avatarJe hebt mij enorm geholpen en laten zien waar mijn kracht ligt. Je kan super goed luisteren, voelt situaties goed aan en bent allermeest betrokken!

Mariken Bakkers
avatarZo fijn wanneer er iemand mee denkt, helpt knopen doorhakken en eigenlijk gewoon aangeeft welke knopen er doorgehakt moeten worden. Laat zien waar mogelijkheden liggen en de juiste vragen stelt!

Merel van Gils
Merel van Gils
avatarMarca werkt op een persoonlijke en integere manier. Ze heeft veel kennis en weet waar ze het over heeft. Ze pakt snel de valkuilen eruit en na een coachingsgesprek heb ik altijd weer tools om verder te gaan. Als je een goede coach zoekt, zeker in de creatieve sector, is Marca echt aan te bevelen.

Michelle Boogaert
Memories Mozaiek