avatarMarca is een bijzonder goede luisteraar. Hierdoor weet ze op de juiste manier een goede terugkoppeling te geven. Dit vind ik haar beste eigenschap in haar werk als coach. Ze durft een spiegel voor je te zetten, en als het moet wel meer dan 1! Ook weet ze op een bijzondere manier koppelingen te maken die jezelf ooit hebt uitgesproken. Knap! Ten slotte is Marca een vrouw met ballen, en daar hou ik van!

Henri van Poll
Go Media
avatarMarca is a patient, motivating and inspiring trainer and gives the participants the required amount of attention and coaching necessary, adapting the program towards the group's needs. She invests her energy beyond the scheduled points, making the successful completion of the business plan her priority. I would advise those who want to develop and refine their business plan to participate in this workshop.

Nihal Rabbani
avatarDoor het coachen van Marca weet ik wie ik ben en waar ik sta. Zij maakt duidelijk wie je bent en wat je kan. Dat je alles kunt bereiken als jij zelf maar weet wat je wilt en dat je er voor gaat. Ze luistert en laat je uitpraten. Ook al zou ze niet achter je staan, ze bekijkt het objectief en denkt mee, een fijn inlevingsvermogen. Marca is een top coach!

Marloes de Bruin
avatarMarca heeft mij erg veel geholpen de afgelopen jaren. Zowel op persoonlijk gebied en op vakkundig gebied. Ze luistert erg goed naar je en probeert ook alles in je naar boven te halen. Mede dankzij Marca heb ik mezelf goed leren kennen en weet ik wat mijn kwaliteiten zijn. Marca heeft mij laten groeien in hetgene waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Zonder haar coachings zou ik nog niet zover zijn om zelfstandige ondernemer te zijn. Ook als persoon is ze erg enthousiast in wat ze doet, ze is empatisch en heel vriendelijk. Kortom ; een geweldige coach!

Mariska Dera
avatarIk kan Marca van harte aanbevelen. Ik heb bij haar 6 jaar geleden IRO (Individuele Reintegratie Traject) gevolgd en ik ben daar uitermate tevreden over. Het resultaat is dat ik nu al bijna 5 jaar een eigen praktijk run op basis van de bedrijfsplan die ik toen met behulp/begeleiding van Marca heb gemaakt en aan het UWV heb voorgelegd (wat ook door hun volledig is goedgekeurd). Zonder begeleiding van Marca was mij dit zeker niet zo gelukt, dus bij deze nogmaals "dank je wel", Marca!

Marysia Wilczewska
avatarIk heb Marca leren kennen als een uitermate deskundig persoon met veel kennis en ervaring. Door haar persoonlijke benadering, oprechte interesse en heldere communicatie is zij een gouden sparringspartner en een onmisbare coach voor creatievelingen.

Kiki Jaspers
Fotografie Kiki
avatarMarca weet het voor elkaar te krijgen om een chaotische kunstenaar structuur en visie te geven bij het opzetten van een eigen bedrijf. De vele beren op de weg, zie ik nu de polonaise doen. Ze heeft verstand van zaken, legt helder uit, geeft goede feedback en vraagt naar de achterliggende motieven. Ze is eerlijk, persoonlijk, doortastend, grappig en bovenal fantastisch om mee te werken! Waar o waar zou ik toch zijn zonder de online cursussen van Marca.

 

Marije ter Weele
Marije ter Weele
avatarMarca je hebt me super geholpen door je fijngevoelige speldenprikjes ik ben daardoor tot de kern gekomen van wat ik met mijn werk wil laten zien dat voelt als een bevrijding. Je hebt mij weer het geloof in mijn eigen werk gegeven. Zoals Michael Craig-Martin verwoordt: The more your art reflects you, the more it will speak to other people

Gerda Hunnik
Flow Fotografie
avatarBloggen als kunstenaar vond ik een fantastische training. Het gaat niet alleen over de techniek van een goed blog schrijven, maar ook over de achterliggende doelstellingen. Op beide fronten kon ik coaching gebruiken en dat heb ik ook gekregen. Marca reageert snel en met inzicht. Kortom ik heb er veel aan gehad, thnx Marca!

Daniël Bende
dfb-keramiek
avatarToen ik Marca ontmoette in het tentje waar we hadden afgesproken, kwam ze gelijk al op me over als een hele lieve en warme vrouw. Ze is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben en waar mijn passie ligt.

Marca heeft duidelijk veel ervaring met coachen. Ze is heeft het talent om op een nuchtere manier naar een onderneming te kijken en legt zo meteen de vinger op de zere plek. Door de praktische handvatten die Marca me aanreikte, heb ik weer zicht op hoe ik mijn bedrijf op een creatieve manier tot een succes kan maken. De coaching van Marca is echt een aanrader!

Evelyn Prins
Evelyn Fotografie